Цього тижня Київ відзначить День пам’яті та примирення і 74-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Київ цього тижня відзначить Дня пам’яті та примирення і 74-у річницю  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У КМДА затверджено відповідний план урочистих і культурно-просвітницьких подій, а також передбачено надання одноразової адресної матеріальної допомоги київським ветеранам війни і жертвам нацистських переслідувань.

7 травня у Пущі-Водиці привітають ветеранів війни, учасників антитерористичної операції, які перебувають на лікуванні у Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни (вул. Ф. Максименка, 26).

9 травня традиційно у парку Вічної Слави триватиме урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата.

9 травня, 11:00 – 17:00, у Національному музеї історії України у Другій світовій війні у рамках концертно-тематичної програми «Пам’ятаємо – Перемагаємо!» відбудуться поминальний реквієм «Пам’ять», молебень за мир в Україні.

9 травня, на Співочому полі Печерського ландшафтного парку для відвідувачів підготовлено мистецьку програму «Рокам ніколи пам’яті не стерти» за участю майстрів мистецтв, художніх аматорських і ветеранських самодіяльних колективів.

8 травня – 9 травня в усіх районах столиці передбачені тематичні концертні програми. А протягом квітня і травня – уроки пам’яті, виховні години, реквієми, мітинги, тематичні просвітницькі проекти, творчі та наукові заходи, конференції, засідання за круглим столом, концерти, книжкові виставки тощо.

Next Post

Тротуари на вулиці Івана Федорова отримали нову кольорову гаму

Вт Тра 7 , 2019
У рамках робіт із реконструкції вулиці Івана Федорова дорожники облаштують нове покриття проїжджої частини, відремонтують тротуари із ФЕМ-покриттям. Наразі кияни вже можуть побачити нову кольорову гаму тротуарів. Про це повідомили у КК «Київавтодор». Нагадаємо, що в рамках реконструкції вул. Івана Федорова на ділянці від вул. Великої Васильківської до вул. Василя Тютюнника також буде впроваджена […]

Можливо ви пропустили?