Пожежа у трансформаторі залишила без світла 8 будинків на Оболоні

пожежа

На Оболоні відновлюють роботу трансформаторної підстанції, яка горіла минулого вечора. Через пожежу 8 будинків на Оболонскому проспекті залишились без світла. Їх підключили до тимчасового джерела електропостачання.

Як розповіли столичні рятувальники, 29 вересня о 20:26 надійшло повідомлення про пожежу по пр. Оболонському, 14-Б.

Вогнеборці 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що прибули на місце встановили, що горить трансформаторная підстанція.

Рятувальники провели оперативне бойове розгортання та викликали на місце бригаду електриків для відключення напруги та отримання допуску на гасіння.

За даними рятувальників, лише о 21:13 бригада ДТЕК “Київські електромережі” надала допуск на гасіння пожежі і вже о 21:25 пожежу було локалізовано на площі 10 кв. м. та о 21:45 ліквідовано.

Тим часом в ДТЕК “Київські електромережі” повідомили, що для з’ясування причин аварії створили спеціальну слідчу комісію.

Як зазначається, будинки, що опинилися без світла, були заживлені від дизель-генератора та тимчасових схем живлення до 03:00 ранку 30 вересня.

За даними ДТЕК, о 06:00 спеціалісти компанії приступили до ремонтно-відновлювальних робіт. Під час ремонту можливі тимчасові перерви електропостачання цих 8 будинків на Оболонському проспекті для проведення оперативних перемикань. Роботи триватимуть орієнтовно до 20:00 30 вересня.

Next Post

Біля Василькова побудують центр експлуатації безпілотників Bayraktar

Пт Жов 1 , 2021
Між Міністерством оборони України та компанією Bayraktar Savunma щодо будівництва та облаштування спільного навчально-випробувального центру, пов’язаного з експлуатацією безпілотних літальних апаратів Bayraktar, –  повідомляє  Міністерство оборони. Згідно з документом, Bayraktar побудує на землях поблизу Василькова, що належать Міністерству оборони України, центр з обслуговування, поточного ремонту, модернізації безпілотних літальних апаратів компанії. […]
Bairactar

Можливо ви пропустили?