У Києві закрили нічний клуб, у якому в заборонений час розважалися 500 людей

нічний клуб

На порушенні карантину викрили нічний клуб «FIFTY. Hip-Hop & R’n’B Club», що розташований на вулиці Антоновича. Керівникам закладу загрожує кримінальна відповідальність. 

Кабмін скасував карантин вихідного дня, але триває заборона на роботу ресторанів та розважальних закладів із 22:00 до 7:00. Співробітники Головного управління Держпродспоживслужби в Києві спільно з Департаментом муніципальної безпеки КМДА закрили клуб «FIFTY» за порушення карантинних заходів. У приміщенні вночі знаходилося близько 500 людей.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження на керівників нічного клубу за статтею 325 Кримінального кодексу (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням). Нагадаємо, що санкція статті передбачає від 17 000 до 51 000 гривень штрафу або арешт до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі до 3 років.

Раніше ми повідомляли, що Україна буде вимагати відключення Росії від платіжної системи SWIFT.

Next Post

Антирейтинг брендів, що забруднюють Україну пластиком

Пн Гру 7 , 2020
Компанії The Coca-Cola Company, PepsiCo і Roshen потрапили в топ-3 найбільших забруднювачів пластиком в Україні в 2020 році. Про це йдеться в звіті бренд-аудиту Break Free From Plastic. Міжнародний рух Break Free from Plastic збирає дані про забруднення пластиковими упаковками від товарів різних брендів в 55 країнах світу. Відзначається, що […]
Break Free From Plastic Ukraine

Можливо ви пропустили?