“Поводився неадекватно”: батько курсантки розповів, як п’яний майор погрожував дівчатам перед наїздом

Майор перед тим, як зробити наїзд на трьох курсанток, намагався налякати дівчат. Також він був в нетверезому стані. Про це розповів батько одного з потерпілих Микола Гуй.

“Чоловік, який збив мою дочку і ще двох дівчат, не просто врізався в них. Він поводився неадекватно. Він наїхав один раз, другий, третій, від’їжджав тому, потім вперед. Це була бійня”, – сказав він.

Також стало відомо, що дівчата намагалися врятуватися на сходинках будівлі, проте чоловікові це не завадило.

“Майор перед тим, як зробити наїзд на курсанток, лякав їх, а після заїхав на сходинки, на яких дівчата намагалися врятуватися”, – розповіли в співтоваристві dtp.kiev.ua.

Одна з постраждалих, Тетяна Ніколаєва, зізналася, що її мучать фантомні болі і їй «дивно відчувати п’яту і пальці тієї ноги, якої немає». У дівчини були відкриті переломи і кров йшла фонтаном, а після ДТП вона кричала, щоб хто-небудь зняв з неї ремінь і перетягнув кінцівку.

Інша постраждала, Галина Николин, зізналася, що відчуває себе стабільно, але не може описати своє самопочуття.

Ще одна жертва аварії, Олександра Гуй, подякувала рідним, друзям і медикам, які борються за її ноги.

Next Post

Під Радою вшанували пам’ять нацгвардійців, що загинули від вибуху гранати

Пн Сер 31 , 2020
У понеділок, 31 серпня, біля Верховної Ради вшанували пам’ять бійців Нацгвардії, що загинули у цей день 2015 року від вибуху гранати, кинутої у стрій нацгвардійців під час мітингу. У поминальному заході взяли участь представники влади, зокрема спікер парламенту Дмитро Разумков, народні депутати, священнослужителі та родичі загиблих. Пам’ять загиблих нацгвардійців вшанували […]
панахида

Можливо ви пропустили?