У Театрі на Подолі відмовилися відповідати глядачу російською: подробиці скандалу

Театр на Подолі у Києві не оминуло мовне питання. Глядач у зневажливій формі попросив відповідати йому російською, але у театрі відмовилися.

Київський академічний драматичний театр на Подолі потрапив в неприємну ситуацію через мовні дискусії. Про інцидент розповів користувач Facebook Богдан Гдаль. Глядач вимагав від співробітників театру відповідати йому російською мовою, але отримав відповідь – спілкування або українською, або англійською. Шанувальники театру подякували за таку проукраїнську позицію і пообіцяли приходити на спектаклі. Але пізніше піарниця театру заявила, що попередні повідомлення від імені театру були зроблені з неофіційного аккаунта.

 

 

“Театр на Подолі” створений в Києві в 1987 році під керівництвом Віталія Малахова. У квітні 2006 року Театр на Подолі указом міністра культури отримав звання академічного.

Джерело

 

 

Next Post

Вибух на Позняках: люди не можуть потрапити в подаровані Зеленським квартири

Вт Чер 30 , 2020
Мешканці зруйнованого вибухом будинку на столичних Позняках вже передбачають проблеми з отриманням нового житла. Після гучного церемонії «вручення ключів від нових квартир» сім’ї виявили, що видали їм не ключі, а сертифікати на отримання житла в поки ще недобудованому будинку по вул. Метрологічній, 42, в ЖК «Кришталеві фонтани». У перші дні […]
Вибух на Похняках

Можливо ви пропустили?