На Куренівці трамвай на смерть збив жінку

трамвай

На Куренівці в Подольському районі Києва жінка загинула, потрапивши під трамвай. Рух рейкового транспорту тимчасово зупинено.

Про це 24 листопада повідомила пресслужба КП “Київпастранс”.

Затримується рух трамваїв № 11, 12, 16, 19 на вул. Кирилівська/Сирецька в напрямку вул. Героїв Дніпра з причини потрапляння людини під трамвай“, – йдеться у повідомленні.

За даними пабліка “Київ оперативний”, загиблій на вигляд 50-55 років. “Виходячи з магазину, не дивлячись по сторонах, жінка просто пішла прямо під трамвай. На жаль, водій зміг зупинитися за 15-20 метрів. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці. Трамваї тимчасово призупинили рух в обох напрямках”, – йдеться у коментарі до відео.

Подія сталася за адресою Кирилівській, 160-б Слід зазначити, що на ділянці, де сталася смертельна аварія, трамвайні рейки знаходяться в безпосередній близькості до виходу з ТЦ та офісного центру. Крім того, вільному проходу пішоходів заважають хаотично припарковані автівки.

Next Post

В одному з київських дворів Швидка півгодини не могла виїхати до лікарні через запаркований двір

Чт Лис 25 , 2021
Ввечері 24 листопада медики швидкої приїхали на виклик для надання допомоги місцевому мешканцю, однак виїхати до лікарні довгий час не могли. Коли лікарі вийшли з під’їзду разом із хворим, який потребував термінової госпіталізації, то побачили вкрай обурливу картину. Відразу двоє водіїв встигли заблокувати швидкій виїзд. Доки власники автівок з’явились на […]
швидка вночі

Можливо ви пропустили?