Київ планує придбати в лізинг 200 нових автобусів підвищеної місткості

Київ планує придбати в лізинг 200 автобусів підвищеної місткості, новий громадський транспорт місто може отримати вже восени.

Про це повідомляє КМДА.

“Зазначу, що в березні Київрада прийняла рішення і дозволила КП” Київпастранс “укласти договір з” Укргазбанком “на придбання в лізинг 200 автобусів підвищеної місткості. Фінансовий лізинг, незважаючи на бюджетні обмеження, сьогодні є єдиною можливістю для оновлення рухомого складу” Київпастрансу “. “Укргазбанк”, майже 95% акцій якого належать державі, запропонував найбільш вигідні умови фінансового лізингу. Автобуси столиця може отримати вже восени. А кошти Київ повинен буде віддати протягом наступних 3,5 рокiв”, – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Мер столиці підкреслив, що це найбільша за останні роки закупівля громадського транспорту для Києва.

Кличко також повідомив, що доручив здійснити додаткову перевірку всіх пропозицій, що надійшли місту від постачальників. “Я доручив КП” Київпастранс “спільно з” Укргазбанком “здійснити додаткову – відкриту і публічну – перевірку всіх пропозицій, що надійшли від постачальників”, – заявив Кличко.

Next Post

Малюків - засновників Києва на Поштовій площі одягнули у вишиванки

Чт Тра 21 , 2020
У центрі Києва засновників міста переодягли у вишиванки. Скульптури Кий, Щек, Хорив та їхня сестра Либідь “одяглися” у  яскраві вбрання. У центрі Києва на Поштовій площі пам’ятник малюкам-засновникам Києва сучасно видозмінився. Бронзові Кий, Щек, Хорив та їхня сестра Либідь “одяглися” у яскраві вишиванки, повідомляє “Сьогодні”. Як розповів Володимир Журавель, автор пам’ятника […]
засковники КИєва

Можливо ви пропустили?