Стали відомі деталі дивної загибелі людини в будинку ексміністра закордонних справ України

Характер поранення і положення тіла вказує на те, що підприємця могли вбити

Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара і загиблий за дивних обставин у його будинку 21 лютого підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Стрілянина сталася під час застілля. Одна з його учасниць Марина К. повідомила, що компанія випивала з 15:00.

Після цього жінка пішла в іншу кімнату відпочивати, а коли почула постріл, повернулася і побачила Старицького з вогнепальним пораненням у голову і пістолетом у руці.

Згідно з інформацією джерела, характер поранення і положення тіла вказує на те, що підприємця могли вбити. На момент прибуття співробітників поліції Кожара перебував в неадекватному стані.

Як повідомляють ЗМІ, смерть наступила в результаті пострілу з пістолета Jericho 941 – нагородної зброї ексміністра Кожари. Відомо, що Кожара любив постріляти, коли вип’є.

Джерело

 

Next Post

У Київській області прикордонники зі стріляниною затримали браконьєра

Сб Лют 22 , 2020
Прикордонники склали протокол за ст. 185-10 КУпАП Прикордонники відділу “Іванків” під час патрулювання зі стріляниною затримали браконьєра у Київській області. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну прикордонну службу України. За даними служби, на березі річки Тетерів в районі села Лапутьки прикордонники виявили підозрілий автомобіль з гумовим човном. Неподалік автомобіля перебував чоловік, […]
браконьєри

Можливо ви пропустили?