Зеленський доручив Кабміну оперативно вирішити питання дофінансування музею Голодомору

голодомор

Музей Голодомору обов’язково буде завершений – Президент Володимир Зеленський доручив уряду у найкоротші терміни “вирішити це питання”. Про це інформує пресслужба Глави держави.

“Проект Національного музею Голодомору-геноциду дуже важливий для України: для нашої історії та майбутнього. Були певні проблеми із фінансуванням цього проекту. Однак такі проекти мають виконуватися в обов’язковому порядку. Я дав доручення Кабінету Міністрів, і вже у понеділок це питання буде вирішено. Проект буде обов’язково завершено”, – наголосив Зеленський.

У пресслужбі зазначили, що “30 листопада Кабінет Міністрів підготує розпорядження, яке відкриє можливості для дофінансування проекту комплексу Національного музею Голодомору-геноциду”.

Варто зазначити, раніше фонд Музею Голодомору запустив краудфандингову платформу “Зерна правди” – з метою збору грошей на будівництво другої черги Національного музею Голодомору.

Раніше ми повідомляли, що Росія не збирається здійснювати обмін полоненими до Нового року. 

Next Post

У Києві сталась смертельна ДТП за участю таксі

Сб Лис 28 , 2020
У Києві на Кловському узвозі сталася жахлива ДТП. Про це повідомляє інтернет видання Вартові Еспресо За словами таксиста, він їхав з вулиці Інститутської в сторону метро Кловська та, заснувши за кермом, врізався у припаркований Subaru. Внаслідок аварії загинула пасажирка таксі, яка, ймовірно, не була пристебнута пасом безпеки. Лікарі, які прибули […]
ДТП

Можливо ви пропустили?