“50. Зелена хвиля”: у Києві з’являться нові дорожні знаки (ФОТО)

З наступного понеділка на столичних вулицях почнуть з’являтися нові дорожні знаки.

Про це повідомляє Центр організації дорожнього руху у Facebook.

Так, повідомляється, що на магістральних вулицях, де світлофорні об’єкти працюють у режимі координованого управління, будуть встановлені таблички “Зелена хвиля” разом із дорожніми знаками 5.30 “Рекомендована швидкість”.

У такий спосіб учасники дорожнього руху будуть поінформовані про маршрути “зелених хвиль”, а також знатимуть про рекомендовану швидкість цими магістралями. Зауважується, що всі маршрути “зелених хвиль” впроваджені для швидкості 45-50 км/год., яка відповідає рекомендованій швидкості в містах згідно з ПДР.

“Нові дорожні знаки встановлюємо на численні прохання водіїв. Сподіваємося, це сприятиме дотриманню швидкісного режиму та поліпшенню трафіку в місті”, – йдеться в повідомленні.

https://www.facebook.com/kyivtrafficmanagement/photos/a.691895090973134/1466656326830336/?type=3&theater

 

Next Post

«Мінер» Київського метрополітену засуджений до двох років в’язниці

Вт Лют 4 , 2020
«Мінер» Київського метрополітену проведе найближчі два роки за ґратами. Деснянський районний суд Києва прийняв до уваги обвинувальний акт прокурорів Київської місцевої прокуратури № 7 і засудив «жартівника» до двох років позбавлення волі. Про рішення суду повідомила прес-служба прокуратури міста Києва. Підсудним є 33-річний житель Чернігова, який увечері 11 грудня 2019 року зробив анонімний дзвінок […]
метро

Можливо ви пропустили?