Майя Санду свій перший закордонний візит на посту президента здійснить до України

Майя Санду

Обрана Президентка Молдови Майя Санду зазначила, що візит до України буде її першою закордонною поїздкою на посаді президента.

Про це вона сказала під час зустрічі з главою МЗС України Дмитром Кулебою.

Як повідомили у МЗС, Кулеба привітав Санду із переконливою перемогою на президентських виборах і передав їй запрошення від імені Президента України Володимира Зеленського відвідати Україну з візитом.

Майя Санду прийняла запрошення і зазначила, що візит до України буде її першою закордонною поїздкою на посаді президента, зазначено у повідомленні.

«Україна вітає успішне проведення вільних і демократичних президентських виборів у Молдові, які чітко підтвердили європейський вибір молдовського народу. Ми готові відкрити якісно нову сторінку в українсько-молдовських відносинах», — заявив міністр.

У МЗС додали, що Кулеба висловив вдячність Майї Санду за її чітку і послідовну позицію щодо засудження російської агресії та окупації РФ українського Криму, підтримки територіальної цілісності України в міжнародно визнаних кордонах.

Раніше ми повідомляли, що на всіх маршрутах громадського транспорту введенно оперативне становище. 

Next Post

Сильна ожеледь у Києві: комунальникам доводиться обробляти дороги по кілька разів

Пт Гру 11 , 2020
Через сильну ожеледь на дорогах Києва столичні комунальники працювали всю ніч. Про це повідомляє пресслужба Київавтодору. «Дорожники Києва безперервно боряться зі стихією уже 15 годин. Завчасно до початку опадів розпочали превентивну обробку протиожеледними засобами. Робота була посилена під час опадів», – йдеться в повідомленні. З Загалом уночі працювала 301 одиниця спецтехніки і 36 бригад […]
Комунальники

Можливо ви пропустили?