У Колонній залі КМДА покажуть фільм про Революцію Гідності

Кінострічку «Київ незламний» представить її автор – британський панк-режисер Філ Стронгмен.

У Колонній залі КМДА в четвер, 21 листопада, безкоштовно покажуть фільм «Київ незламний». Стрічка присвячена подіям Майдану з листопада 2013 по лютий 2014 року і впливу революції на мистецтво і Східну Європу. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Кінострічку особисто представить її автор – британський панк-режисер Філ Стронгмен. У створенні фільму брали участь художники з Києва, Дніпра і Харкова: піаністка і художниця Владислава Бучко, художник Роман Мінін і скульптор Сергій Шауліс.

За стилем фільм об’єднує кліп, інтерв’ю та репортаж. Транслювати стрічку будуть з українськими субтитрами.

Перегляд розпочнеться 21 листопада о 14:30. До цього о 13:00 пройде відкриття фотовиставки одного з героїв фільму «Київ незламний» – Володимира Шуваева.

Для того, щоб прийти на безкоштовний перегляд фільму, потрібно заздалегідь зареєструватися за посиланням.

Next Post

У КМДА не видавали дозвіл на будівництво ТРЦ «Петрівка» – Микола Поворозник

Чт Лис 21 , 2019
У Київській міській державній адміністрації не видавали дозвіл на будівництво ТРЦ «Петрівка». Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. За його словами, замовнику ТОВ «Б.В.» надані містобудівні умови та обмеження (МУО) для проєктування об’єкта будівництва на вул. Вербовій, 21, 23 в Оболонському районі від 03.10.2019 № 1248 для будівництва торговельно-громадського центру […]
Петровка

Можливо ви пропустили?