Як зміниться Київ у 2018 році

Київ у 2018-му переживе низку змін, які стосуватимуться міської інфраструктури

Передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на NaChasi

У 2018 році в українській столиці реалізують низку міських проектів, деякі з яких є довгоочікуваними. До десятки найбільш суттєвих нововведень, які заплановано реалізувати вже цього року увійдуть:

  1. Єдиний електроннй квиток та безготівкові способи оплати громадського транспорту. Перевірка для електронних квитків вже з’являється в деяких транспортних засобах з 2017 року. До квітня 2018 року система громадського транспорту Києва повинна бути оснащена для запуску нової системи у повноцінному режимі.
  2. Нові велодоріжки. У цьому році буде побудовано три нових маршрути. Всі три приведуть до центру міста та з’єднають його частини: Солом’янський район — центр міста, Виноградар — центр міста і Оболонь.
  3. Модернізація фунікулера. По-перше, вагони будуть замінені на нові. Ще одним запланованим підвищенням є реконструкція нижньої і верхньої платформ, а також шляхів для канатних доріг.
  4. Пішохідний міст на Володимирській гірці. Ще одне місце для довгих прогулянок влітку стане кращим. Новий міст обіцяють відкрити до червня 2018 року. Він буде мати достатньо місця для пішоходів та велосипедистів.
  5. Реконструкція Бесарабського ринку. Бессарабський ринок буде трансформований абсолютно новим способом — обіцяють ініціатори реконструкції.
  6. Трансформація Контрактової площі. Серце Подолу очікує нова схема перевезення, поява світлофорів та величезний розмір вільного простору.
  7. Ремонт Київського зоопарку. Міський бюджет та меценати витратять 250 млн грн, на реконструкцію Київського зоопарку. Відбудеться реконструкція водно-болотних угідь, території для приматів та центрального входу. З’являться фуд-корти, туалети, центр швидкої допомоги, сувенірний магазин та інформаційний стіл, в зоопарку з’являться нові об’єкти, покажчики та маршрути.
  8. Розбудова «зеленої» зони міста. Більше 16-ти нових громадських озеленених місць мають з’явитися до кінця 2018-го.
  9. Арт-резиденція ВДНГ. Національний експоцентр продовжить модернізацію.
  10. Метро на Виноградар. На будівництво двох нових станцій на Виноградар буде витрачено 5 млрд грн. Обидві станції повинні відкритися до кінця 2019 року.

Next Post

История многоликой улицы Киева и дома на ней с крымской архитектурой

Вт Лют 13 , 2018
Улица Олеся Гончара в Киеве считается многострадальческой. Ее успели переименовать целых 8 раз. Можно сказать, она побила своеобразный рекорд в топонимике столицы. В 1834 году ее называли улицей Владимирской. 6 лет спустя ее переименовали на Маловладимирскую. В 1911 году ей дали название Столыпинская, а в 1919 году – Гершуни. В […]
Крымский дом

Можливо ви пропустили?