Кабмін відновив надання “пакунків малюка”

Видачу одноразової допомоги призначили дітям, які народяться до 1 липня наступного року

Кабінет міністрів України ухвалив проєкт постанови про видачу одноразової натуральної допомоги при народженні дитини “пакунок малюка”. Відповідний документ з одноденним доопрацюванням прийняли під час засідання уряду.

пакунок малюка

Таким чином дітям, народженим у період з 24 жовтня 2020 року до 1 липня 2021 року включно, протягом 30 днів із дня народження має бути надано “пакунок малюка”. При цьому у випадку виявлених пошкоджень або недоукомплектування пакунку, необхідно протягом 3 днів від моменту його одержання скласти відповідний акт та звернутися до місцевих підрозділів із соцзахисту.

Відомо, що в разі недоотримання протягом 30 днів “пакунку малюка” з незалежних від отримувача причин, передбачена виплата грошової компенсації.

Раніше ми повідомляли, що Укрзалізниця на новорічні свята запустила додатковий потяг до Херсону.

 

Next Post

СБУ затримала керівника підрозділу "Укрзалізниці" на хабарі у 100 тисяч гривень

Ср Лис 25 , 2020
Правоохоронці перевіряють інформацію щодо отримання ним хабарів від десятків суб’єктів господарювання. Служба безпеки України задокументувала отримання хабара в 100 тис. грн керівником підрозділу «Укрзалізниці» за підключення до електромереж товариства. Як повідомляє прес-центр СБУ, керівник одного з підрозділів «Київської дистанції електропостачання» АТ «Укрзалізниця» систематично вимагав гроші з комерсантів за безперешкодне приєднання та підключення […]
Укрзалізниця корупція

Можливо ви пропустили?