МОЗ назвало попередню причину смерті студента на Київщині після вакцинації

Смерть

Міністерство охорони здоров’я назвало попередню причину смерті 19-річного студента після імунізації від Covid-19. Хлопець помер увечері 13 вересня у місті Буча Київської області.

За даними МОЗ, попередня причина смерті – серцево-легенева недостатність, набряк легень, гостра коронарна недостатність.

Остаточна причина смерті 19-річного студента стане відома близько за місяць. Наразі є підстави для подальших досліджень. Медики вилучили матеріал для проведення гістологічної та токсикологічної експертизи.

За даними департаменту охорони здоров’я Київської області, хлопець отримав щеплення 0 15.05 вакциною Pfizer-BioNTech. Протягом півгодини після імунізації самопочуття студента не змінилося. Також з цього флакону отримали свою дозу вакцини ще п’ять осіб – у них скарг на самопочуття немає.

Next Post

У Києві автомобіль на смерть збив пішохода, коли той перебігав дорогу

Вт Вер 21 , 2021
Смертельна ДТП сталася на проспекті Академіка Палладіна у Святошинському районі. 36-річний водій автомобіля Volkswagen начебто їхав з дозволеною швидкості, але не встиг загальмувати, коли йому під колеса несподівано вискочив чоловік. Унаслідок зіткнення нерозважливий пішохід «влетів» у лобове скло машини, після чого його відкинуло на декілька метрів. На жаль від отриманих травм чоловік помер […]
ДТП

Можливо ви пропустили?