ДБР затримало двох прокурорів за отримання 5 тисяч доларів США від підприємця

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали двох прокурорів однієї з районних прокуратур Києва під час отримання хабара в сумі 5 тисяч доларів від підприємця.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

За даними слідства, прокурори однієї зі столичних місцевих прокуратур вимагали від підприємця 5 тисяч доларів. За це вони обіцяли не притягати його до відповідальності і посприяти в роботі його АЗС. Гроші передавав посередник.

Те, що відбулося кваліфікували як одержання хабара службовою особою, поєднане з вимаганням такої хабара (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). Представники ГБР затримали прокурорів і провели обшуки у них на роботі. Зараз планують повідомити затриманим про підозру і обрати їм запобіжний захід.

У разі доведення провини прокурорам загрожує позбавлення волі на термін 5-10 років із забороною обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, з конфіскацією майна.

Next Post

В ресторані Il Molino в Києві виявили порушення, що становлять загрозу для життя і здоров'я людини

Пт Сер 9 , 2019
Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві були здійснені планові заходи державного контролю (інспектування), з відбором зразків продукції, на потужності ТОВ “ПАСТА І БАСТА” ресторан Il Molino, повідомляє прес-служба установи. За результатами лабораторних досліджень зразків харчових продуктів виявлено порушення вимог п.5 ч. 2 ст. 20 Закону України «Про основні принципи […]

Можливо ви пропустили?