Володимир Кличко подав заяву на вступ до тероборони Києва

Кличко

Брат очільника столиці та український боксер Володимир Кличко приєднається до бригади територіальної оборони столиці.

У Києві триває набір до лав Сил територіальної оборони міста. Сьогодні мер столиці Віталій Кличко перевірив, як проходить консультаційна робота з добровольцями в першому центрі рекрутингу резервістів, який створили у місті. Центр відвідав не сам, а з братом Володимиром, який одразу також написав заяву та подав документи на вступ до бригади тероборони.

«Друзі! Прийшов перевірити, як відбувається консультаційна робота з добровольцями в першому центрі рекрутингу резервістів. А брат подав заяву і документи — приєднується до бригади територіальної оборони міста Києва», — повідомив мер Києва.

Зазначимо, що з 1 січня цього року, згідно із законом, в Україні з’явився ще один вид військ — Сили територіальної оборони. Головне завдання, яке закон ставить перед цими військами — охорона стратегічних об’єктів, блокпостів та протидія диверсантам. Також члени тероборони мають допомагати у випадку надзвичайних ситуацій. Зараз такі підрозділи формують і в Києві.

Раніше ми повідомляли, що деякі корпуси кіностудії Довженко планують здати в оренду

Next Post

Що насправді трапляється зі сміттям, яке сортують кияни?

Ср Лют 2 , 2022
Багато великих компаній, які працюють у столиці, пропонують киянам можливість роздільного збору відходів, обіцяючи, що з таких контейнерів воно поїде на переробку. Про це повідомляє столичне інтернет-видання. Журналісти hromadske і Texty.org.ua провели шпигунський експеримент. Вони сховали у пляшках сім трекерів, які визначають місце перебування в реальному часі. Ці датчики, які […]
сортування

Можливо ви пропустили?