В ресторані Il Molino в Києві виявили порушення, що становлять загрозу для життя і здоров’я людини

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві були здійснені планові заходи державного контролю (інспектування), з відбором зразків продукції, на потужності ТОВ “ПАСТА І БАСТА” ресторан Il Molino, повідомляє прес-служба установи.

За результатами лабораторних досліджень зразків харчових продуктів виявлено порушення вимог п.5 ч. 2 ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», що створюють загрозу життю та здоров’ю людини, а саме:

  • Піца «Селман» (власного виробництва) не відповідає за мікробіологічними показниками;
  • Стейк лосося смажений (власного виробництва) не відповідає за мікробіологічними показниками Постанові 139 про затвердження Державних санітарних правил і норм «Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції громадського харчування»

Виявлені порушення в даному закладі становлять загрозу для життя та здоров’я людини.

Тому на підставі п. 3 ч. 4 ст. 11, керуючись ч. 1 ст. 67 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017 року № 2042-VIII головним державним інспектором м. Києва були прийняті рішення про тимчасове припинення діяльності з виробництва та обігу харчових продуктів терміном на 10 днів.

Також зобов’язали керівництво закладу провести коригувальні дії щодо усунення виявлених порушень, в тому числі забезпечити бактеріологічне обстеження персоналу на наявність патогенного стафілокока та встановити джерело його потрапляння в харчовий продукт.

Next Post

Під Києвом на узбіччі знайшли п'яних дітей

Пт Сер 9 , 2019
Як стало відомо, 7 серпня вночі в районну лікарню було доставлено двох дітей, 2010 і 2011 років народження. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі. За попереднім діагнозом лікарів було встановлено алкогольне отруєння. Поліцейські Пулинського відділення встановили, що до цього група хлопців розпивали спиртні напої. По дорозі додому їм стало погано і […]

Можливо ви пропустили?