Поліція побила протестувальників у Протасовому Яру

Представники спецпідрозділу Національної поліції застосували силу проти протестувальників, які руйнували паркан незаконної забудови у Протасовому Яру.

Про це повідомляють кореспонденти ІНФОРМАТОРа з місця подій.

Нацкорпус, ультрас та місцеві мешканці протестують проти знищення Протасового яру у столиціПодробиці: https://informator.news/aktyvisty-znovu-pryyshly-pereshkodyty-zabudovi-parku-na-protasovomu-yaru-u-kyievi/Telegram: https://t.me/informator_1

Posted by ІНФОКОР on Neljapäev, 16. mai 2019

Попри наявність припису, яки заборонив компанії-забудовнику проводити будь-які роботи у місцевості Протасів Яр у Солом’янському районі столиці, будівельна фірма встановила паркан та почала знищення дерев у “зеленій зоні” міста.

Представники місцевої громади спільно з націоналістичними організаціями та народним депутатом Ігорем Луценком намагалися знести незаконну огорожу.

У відповідь,  поліція застосувала силу та спецзасоби проти учасників акції. За інформацією кореспондента видання, ушкоджень від рук силовиків зазнали навіть жінки.

ІНФОРМАТОР неодноразово розповідали про події у Протасовому Яру. Вже декілька тижнів поспіль громада столиці намагається врятувати парк від незаконної забудови.

Фото – Роман Пєтушков

Відео – Дмитро Олійник

для ІНФОРМАТОРа

Next Post

У Києві після ремонту відкривається "Зелений театр"

Пт Тра 17 , 2019
У п’ятницю, 17 травня, в Києві відкриється оновлений “Зелений театр”. Після ремонту локацію доповнили фудкортом, новими барами та іншими приміщеннями. Вечірка на честь відкриття театру триватиме два дні. Про це ЗМІ повідомили в прес-службі закладу. Відзначається, що відкриття “Зеленого театру” відбудеться 17 і 18 травня на Парковій дорозі, 2, – […]
Зеленый-Театр

Можливо ви пропустили?