Локації Євробачення відчистять від реклами

Основні локації, на яких відбуватимуться заходи Євробачення-2017, очистять від реклами.

Про це “Українській правді. Київ” повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Планується, що приберуть навіть законні конструкції, до того ж силами їх власників.

“Ми зараз працюємо в робочій групі з лідерами рекламного ринку, операторами. Ми матимемо близько 10 локацій проведення заходів до Євробачення. У першу чергу – це Лівобережна. Ми працюємо, щоб добровільно з ними навести лад, бо є діючі дозволи, і ми не маємо права демонтувати якісь конструкції, які би, може, варто було прибрати. Але представники рекламного бізнесу готові бути соціально відповідальними – принаймні вони це стверджують – готові піти нам назустріч. Нині ми розробляємо пілотні схеми, як прибрати рекламу на цих локаціях”, – сказав Резніков

При цьому, за словами, чиновника, якщо власник щита чи іншої законної реклами не захоче сам її прибрати на час Євробачення, то міській владі доведеться з цим просто змиритися.

“Самі ми не зможемо демонтувати законну рекламу, тож будемо змушені прийняти це як факт. Але в подальшому з такими представниками бізнесу діалогу не буде, довіри до них уже не буде”, – додав Резніков.

Роботи по демонтажу реклами на локаціях Євробачення стартуватимуть уже в березні.

“Крім того, на Лівобережці є 3 недобудови – одна НАК “Нафтогаз Україна”, і дві недобудови “Укрбуду”. Ми домовились з “Укрбудом”, що вони забрендують оці недобуди. Так само нам позитивно відповіли і з НАК “Нафтогаз Україна”, але там просять певної допомоги”, – заявив Резніков.

Він відзначив, що незавершені будівництва закриють тканиною з малюнком – найімовірніше, це буде логотип Євробачення – намисто.

Як відомо, навесні 2017 року в Києві проходитиме конкурс Євробачення.

Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр.

Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.


Ірина Балачук, “Українська правда. Київ”

Next Post

Будинок навпроти Софії перетворять на 10-поверховий торгово-офісний центр?

Пн Лют 27 , 2017
2-поверховий будинок на вулиці Софійській, 20/21, з балкону якого Михайло Грушевський оголосив про незалежність Української народної республіки, можуть перетворити на 6-10 поверховий торгово-офісний або готельно-офісний центр. Проекти ймовірної реконструкції виклали у facebook кілька громадських активістів. Анатолій Фролов відшукав проект 10-поверхового центру з трирівневим підземним паркінгом. Фото з facebook Анатолія Фролова […]
Софиевская площадь

Можливо ви пропустили?