«Зовсім діти» — у мережі продовжують повідомляти, що неповнолітні на дільницях проводять «опитування від Зеленського»

У мережі з’являється дедалі більше повідомлень від людей, які вже проголосували на виборах, про те, що на їхніх дільницях анонсоване президентом Володимиром Зеленським опитування проводять неповнолітні.

Зокрема активіст Сергій Стерненко опублікував фото хлопчика, та написав:

«На Одещині проводити незаконне опитування-агітацію від Зеленського поставили геть дитину».

Народна депутатка Ірина Геращенко також опублікувала фото хлопчика, якому, за її інформацією 14 років.

«Костопіль, Рівненська область. Дитині 14 років! Залучена до псевдоопитування Зеленського. Я публічно звертаюся до омбудсмена Людмили Денісової, дитячого омбудсмена Миколи Кулеби негайно надати цьому правову оцінку. Зрозуміло, що діти пішли працювати за 1000 гривень не від хорошого життя, не від «закінчення епохи бідності». Але це ще огидніше, ніж передвиборча гречка пенсіонерам. Я звертаюся до Першоі Леді, пані Олени Зеленськоі. Шановна пані Олено! На жаль, ваш чоловік, який сьогодні має бути гарантом Конституції і захищати кожну українську дитину, насправді, організував ось цю авантюру, коли підлітки, школярі залучені до псевдоопитування, що є грубим порушенням і закону і просто норм моралі. Ви неодноразово декларували, що в сфері Ваших турбот — українські діти, і я вірю, що Ви щиро вболіваєте за них, — написала Геращенко.

Вона додала, що її партія «ЄС» звертається з закликом відпустити дітей та підлітків додому.

Джерело

Next Post

У Києві чоловік напав на службу порятунку тварин і знищив їх човен

Нд Жов 25 , 2020
У Києві в ніч на 25 жовтня чоловік намагався виловити червонокнижних качок на Оболоні в озері Біле. Коли до нього прийшла команда порятунку тварин, чоловік, недовго думаючи, штрикнув човен ножем. Свій вчинок він пояснити не зміг, проте дуже вибачався і жалкував. Про це повідомляє в Telegram dtp.kiev.ua. “Київ. Напад з ножем на […]
напад на волонтерів

Можливо ви пропустили?