Автобуси 150 маршруту припинили перевезення пасажирів через вандалізм

маршрутки

У четвер, 23 вересня, близько 16:00 в Києві невідомі молодики побили скло у двох автобусах Volvo Hybrid, що здійснювали перевезення на маршруті №150 (вул. Милославська – Севастопольська площа). 

На зупинці «Кирилівська церква» у напрямку Троєщини з автобуса вийшов хлопець спортивної статури, дістав з куртки молоток і кілька разів ударив ним по лобовому склу автобуса. У цей час в автобусі перебували пасажири. Про це стало відомо від користувача мережі, який став свідком інциденту.

За 15 хвилин в іншому місці, але на цьому ж маршруті – на його кінцевій зупинці, вул. Милославській – інший хлопець типової зовнішності, проходячи повз автобус, запустив камінь у лобове скло.

Усі автобуси маршруту №150 припинили перевезення пасажирів.

Джерело

Next Post

ЗМІ: Юрист заволодів причалами та островом у Києві завдяки листу з поліції

Пт Вер 24 , 2021
Юрист-бізнесмен з Києва Костянтин Бойко володіє низкою причалів і дамб на Дніпрі, а також Оболонським островом площею майже 150 тис. кв. метрів. Все це він отримав завдяки листу з поліції, йдеться у розслідуванні “Схем”. У 2018 році киянин Костянтин Бойко звернувся до поліції із заявою, що виявив «втрачені майнові права» на причал в Оболонському районі. […]
Юрист

Можливо ви пропустили?