У Києві після ремонту відкривається “Зелений театр”

У п’ятницю, 17 травня, в Києві відкриється оновлений “Зелений театр”. Після ремонту локацію доповнили фудкортом, новими барами та іншими приміщеннями. Вечірка на честь відкриття театру триватиме два дні.
Відзначається, що відкриття “Зеленого театру” відбудеться 17 і 18 травня на Парковій дорозі, 2, – культового місця для Києва, побудованого на схилах Дніпра в 1949 році. Елементом театру є одна з двох тюремних стін колишньої військової споруди XIX століття Нової Печерської фортеці. У минулому році “Зелений театр” відновив роботу після 4 років перерви.

Як відзначили в прес-службі, в сезоні 2019 року на локації відбудеться багато змін.
-дві сцени;
-зона амфітеатру зможе розмістити 1500-2000 осіб, а в форматі фан-зони – 3000;
-зона басейну з патіо, що буде працювати в будні дні днем;
-фудкорт – колаборація з Bistro Bistro Яна Монастирського;
-коллаборація двох київських легенд – Зеленого Театру і “Бармен диктату” на чолі з Кирилом Кисляком;
-з червня локація поповниться великим екраном, де транслюватимуться фільми, які зможуть відвідувати кияни і гості столиці.

Хедлайнеры первого дня открытия – американский диджей и продюсер BORGEOUS. На второй день гостей ждут сразу два немецких хедлайнера – дуэт Digitalism и легенда электронной сцены – Marc Romboy.

“Моє життя як культурного менеджера почалася з Зеленого театру. Згодом у нас з’явився Atlas, Atlas Weekend, Barbara Bar. Але Зелений Театр для мене пріоритет – і не тільки тому, що був перший. Я пишаюся цим проектом і вірю в його потенціал. І я радий, що в його потенціал повірили в КМДА “, – розповідає засновник Дмитро Сидоренко.

Next Post

Столиця долучилася до відзначення Міжнародного дня музеїв

Пт Тра 17 , 2019
Столиця долучилася до відзначення Міжнародного дня музеїв. Відповідну програму заходів затвердив Департамент культури. 17 травня 18:30 – Міжнародна акція «Ніч у музеї» (театралізована екскурсія «Вартові музейних скарбів»),  Національний музей українського народного декоративного мистецтва; 17 травня 17:00 – «Ніч в музеї. Гоголь», Музей театрального, музичного та кіномистецтва України; 18 травня 16:00 – «Ніч у музеї» […]
Музеи Киева

Можливо ви пропустили?