З Дарницької площі так і не прибрали МАФи

Попри обіцянку депутата Київради Олександра Марченка демонтувати кіоски на Дарницькій площі, незаконні МАФи так і не прибрали.

Депутат прозвітував про початок демонтажу 15 червня, однак станом на 3 липня кіоски на вулиці Сосюри продовжують стояти.

Частина МАФів закриті листами фанери, на них є наліпки “Ми переїхали”. А деякі МАФи продовжують роботу.

Працівники з сусідніх магазинів діями влади не задоволені, переконанні, що кіоски незабаром відновлять роботу.

“Подивіться, що вони наробили. Потрощили все, бруд кругом! Хто наробив? Та ж влада! “Покошмарять” і відчепляться. Тільки людям додаткові витрати”, – обурилася продавчиня з вулиці Сосюри.

Українська правда. Київ” звернулася по коментарі з цього приводу до депутата Олександра Марченка, однак він поки не відповів.

Як відомо, 15 червня депутат Київради Олександр Харченко повідомив, що комунальники розпочали демонтаж незаконних МАФів поблизу Дарницької площі.

“Реальні справи – краще, ніж гучні заяви!”, – заявив тоді депутат.


Ірина Балачук, “Українська правда. Київ

Next Post

Після перевірки 103 ресторанів Києва лише у 4 не знайшли порушень

Вт Лип 4 , 2017
Співробітники Держпродспоживслужби перевірили стан 103 закладів харчування у столиці, з них лише у 4 не виявили порушень. 15 закладів не дозволили проводити моніторинг.  Про це повідомляє 112.ua з посиланням на заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олександра Овчаренка. “Були виявлені випадки риби без маркування, тобто, за документами купують певну кількість риби у […]
Ресторан

Можливо ви пропустили?