Самогубства школярів продовжуються: 15-річна дівчина вистрибнула з 16 поверху

самогубство

Сьогодні, 17 лютого молода дівчина вистрибнула з 16 поверху багатоповерхівки.

Про це повідомляє пресс-служба Національної поліції в Facebook.

За попередньою інформацією, 15-річна дівчина випала із загального балкону на 16-му поверсі та загинула на місці. Розпочато кримінальне провадження.

До столичної поліції надійшла інформація про падіння дівчинки із багатоповерхівки на вулиці Архітектора Вербицького. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції, ювенальні поліцейські та медики.
Внаслідок падіння, неповнолітня отримала тілесні ушкодження не сумісні із життям. На місці події працюють правоохоронці, які проводять першочергові слідчі дії.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини події встановлюються.

Next Post

Килимки для кемпінгу

Ср Лют 17 , 2021
Якщо ви любите кемпінг «на природі» і при цьому цінуєте комфорт під час сну, вам будуть потрібні якісні килимки. Є 3 види. Якщо ви не знаєте, як вибрати каремат, ознайомтеся з нашою інструкцією. Якісні каремати дійсно окупаються, якщо ви часто спите на природі. Не варто недооцінювати його вибір, інакше пошкодуєте. […]
Килимки для кемпінгу

Можливо ви пропустили?