У Києві забруднення повітря в рази перевищило норму

Протягом минулого тижня у Києві в 3,8 рази було виявлено перевищення середньодобових гранично допустимих концентрацій діоксиду азоту, хоча й дещо знизився рівень забруднення діоксидом сірки, оксидом вуглецю та формальдегідом.

забруднення повітря

Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

У звіті йдеться, що найвище перевищення гранично допустимої концентрації за середньодобовим вмістом діоксиду азоту, у 3,1-3,8 рази, становило – на площах Деміївській, Бессарабській та Галицькій, Берестейському проспекті, вулицях Олександра Довженка, Гетьмана Павла Полуботка, Каунаській та Скляренка.

На бульварі Лесі Українки, Оболонському проспекті, у районі Гідропарку, вулицях Академіка Стражеска та Інженера Бородіна перевищення сягало у 2,5-2,9 рази.

У той же час перевищення ГДК за середньодобовим вмістом діоксиду сірки: у 1,7-2,7 рази помітили на площах Деміївській, Бессарабській та Галицькій, проспектах Оболонському та Берестейському, бульварі Лесі Українки, у районі Гідропарку, вулицях Академіка Стражеска, Олександра Довженка, Гетьмана Павла Полуботка, Інженера Бородіна, Каунаській та Семена Скляренка.

Перевищення ГДК за середньодобовим вмістом формальдегіду: у 1,2-1,7 рази – площах Деміївській, Бессарабській та Галицькій, проспектах Оболонському та Берестейському, бульварі Лесі Українки, у районі Гідропарку, вулицях Академіка Стражеска, Олександра Довженка, Гетьмана Павла Полуботка, Каунаській та Семена Скляренка.

Однак жодних перевищень не спостерігалось в районі метеомайданчика на пр. Науки, 37.

Next Post

Телевізор на кухні: де встановити

Пт Лют 17 , 2023
Деякі люди обожнюють дивитися телевізор на кухні. Це дуже зручно: можна готувати чи прибирати й водночас переглядати фільми або розважальні програми. Так можна економити час чи просто не нудьгувати, миючи посуд. Але де розмістити прилад на кухні, щоб було добре видно екран й щоб на нього не сідала кіптява – […]
Телевізор на кухні

Можливо ви пропустили?