У центрі Києва будують найбільший міський сноупарк Європи

Сноупарк
Фото: Київ Вечірній

Більше тижня триває будівництво одного з найбільших міських сноупарків Європи, де в ці вихідні відбудуться другі міжнародні змагання Дабл Трипл Snow Fest. 

Як кажуть організатори заходу, цього року подія збере 80 сноубордистів і лижників з 15 країн. Змагання будуть транслюватися онлайн по всьому світу. Це одні з небагатьох світових змагань такого формату, що відбуваються в карантинному 2020 році.

Сноупарк
Фото: Київ Вечірній

Фінальна конструкція буде у вигляді засніженого міста зі справжніми ліхтарями, автомобілем, білбордами і навіть житловим будинком з квартирою і балконом. Обриси багатоповерхівки, з вікон якої райдери будуть потрапляти на спуск, вже видно на гірці.

Сноупарк
Фото: Київ Вечірній

Свою участь крім українців вже підтвердили райдери з 15 країн світу: США, Канаді, Нідерландів, Франції, Швейцарії, Австрії, Іспанії, Грузії, Польщі та Словаччини, Білорусі, Латвії та навіть Марокко.

Раніше ми повідомляли, що у 2021 році в Києві планують відкрити одразу дві станції метро.

Next Post

У Києві горів психоневрологічний диспансер - евакуйовано понад пів сотні осіб

Пт Гру 18 , 2020
На столичній Оболоні горів психоневрологічний диспансер – евакуйовано 51 особу, врятовано 6 пацієнтів. Про це повідомляє пресслужба ДСНС. “18 грудня до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про загоряння у 2-хповерховій будівлі психоневрологічного диспансеру, за адресою: вул. Юнкерова, 37, що в Оболонському районі столиці. Пожежа виникла на 2 поверсі, у побутовому […]
ДСНС Пожежа в психдиспансері

Можливо ви пропустили?