У Києві демонтують прикраси для дворів із використаних покришок

Дарниця новини

У Києві задумали очистити місто від «арт-об’єктів», зроблених зі старих покришок.

Про це повідомила прес-служба Дарницького району міста Києва на своїй сторінці в Фейсбук.

“Потрібно розуміти, що ці “прикраси”, якими дбайливо облаштована велика частина дворів – несуть небезпеку і можливі пошкодження навколишньому середовищу і здоров’ю людей. При контакті з водою, землею або при нагріванні сонячними променями вони виділяють масу хімічно активних сполук, які, потрапляючи в людський організм, викликають важкі захворювання “, – відзначили в Дарницькій РДА.

Там зазначають, що покришки, що служили огорожею для молодих дерев, замінять на екологічно чисті огорожі.

У свою чергу, Департамент міського благоустрою КМДА підтвердив, що поки демонтаж покришок проводиться тільки в Дарницькому районі. Проте влада Києва не виключають того, що прибирати покришки незабаром будуть і по всьому місту.

Next Post

Водіїв столичних маршруток будуть позбавляти ліцензій за порушення карантину

Нд Бер 28 , 2021
З 26 березня столичних водіїв маршруток, які порушують правила карантину, будуть позбавляти ліцензії. Контролювати роботу приватних перевізників стануть співробітники поліції. Олег Рубан розповів в ефірі каналу «Україна 24», що в той час, як київська адміністрація контролює трамваї, тролейбуси і автобуси, приватні маршрутки системно порушують правила карантинних обмежень. Він додав, що […]

Можливо ви пропустили?