У 2021 році почнуть будувати велику об’їзну дорогу навколо Києва

Велика об`їздна дорога

Об’їзна дорога навколо Києва буде складатися з шести ділянок, якими з’єднають автодороги М-07 Київ – Ковель, М-06 Київ – Чоп, М-05 Київ – Одеса, Н-01 Київ – Знам’янка, Н-08 Бориспіль – Маріуполь, М-03 Київ – Харків і М-01 Київ – Чернігів.

Окрім цього, необхідно буде спорудити новий міст через Дніпро. Загальна протяжність мостового переходу з підходами становитиме 25 км, а власне довжина мосту складе 5,9 км.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, маршрут, довжиною 150 кілометрів з’єднає автодороги М-07, М-06, М-05, Н-01, М-03 і М-01.

Очікується, що проект буде реалізовано впродовж 5-6 років. При цьому буде збудовано також новий міст через Дніпро в районі міста Українка. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Україна 30. Інфраструктура»,

Проект так званого напівкільця на південь від Києва Укравтодор представив в серпні минулого року.

Очікується, що новою дорогою користуватиметься до 300 тисяч транспортних засобів на добу. Завдяки цьому водії не будуть змушені заїжджати до Києва, аби переправитися на інший бік Дніпра, а отже, полегшиться ситуація із заторами в столиці. Загальна вартість проекту складе орієнтовно 85 млрд гривень.

Перша ділянка Київської об’їзної дороги становитиме 35,2 км. Вона з’єднає траси Київ – Чоп та Київ – Одеса

Next Post

Патрульні виявили нетверезого перевізника, що збирався заступити на маршрут

Ср Лют 24 , 2021
Сьогодні, близько 6:30, інспектори відділу безпеки дорожнього руху  помітили автобус Богдан, що рухався вулицею Стеценка з порушенням правил дорожнього руху. Патрульні зупинили транспортний засіб у салоні якого не було пасажирів, водій пояснив, що саме збирається на кінцеву зупинку маршруту. Під час розмови інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння: […]
Поліція

Можливо ви пропустили?