Поліція затримала жінку, яка знімала у порно власних дітей

порно

На дитячу порнографію в мережі звернули увагу правоохоронці Австралії, які припустили, що вона створена в Україні, й повідомили про це київську кіберполіцію.

Про це повідомили в поліції.

Зловмисниці самі вигадували сценарії та змушували грати у порнофільмах двох малолітніх дівчат дев’яти та 11 років. Відео та фото розповсюджували в інтернеті за гроші.

“Столичні правоохоронці встановили, що контент йде з Миколаївської області. Згодом вийшли на 30-річну місцеву мешканку та її неповнолітню 17-річну спільницю”, —  речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець.

За виготовлення, збут і розповсюдження порнографії за участі дітей подругам загрожує від дев’яти до 15 років ув’язнення. Наразі жінці та її неповнолітній спільниці повідомили про підозру та готують клопотання до суду щодо обрання запобіжних заходів.

Раніше ми повідомляли, що у Києві перевірили маршрути громадського транспорту, на які скаржились містяни

Next Post

Приспаних і обмотаних клейкою стрічкою соколів намагались контрабандою перевезти у Катар

Сб Лют 5 , 2022
Незаконний багаж виявили під час сканування підозрілої сумки митники аеропорту “Бориспіль”. Митники аеропорту “Бориспіль” виявили в багажі одного з пасажирів живих соколів. Чотирьох птахів приспали медичними препаратами, загорнули в тканину, а лапки обмотали клейкою стрічкою. Соколів намагалися відправити до Катару. Незаконний багаж виявили під час сканування підозрілої сумки. Уже відомо, що власник багажу […]
соколи

Можливо ви пропустили?