Попередня версія аварії на Новодарницькому колекторі – різка зміна гідропневматичного режиму

Як попередню версією аварії на Новодарницькому колекторі в Києві, що сталася 28 жовтня, розглядають різку зміну гідропневматичного режиму з подальшим викидом сірководню, повідомила прес-служба “Київводоканалу”.

“Службове розслідування триває. Його особисто контролює генеральний директор підприємства Дмитро Новицький. Про остаточні результати ми обов’язково повідомимо громадськість і ЗМІ”, – йдеться в повідомленні.

Унаслідок аварії на Новодарницькому колекторі постраждали троє працівників “Київводоканалу”, один з яких пізніше помер у реанімації. Двоє продовжують лікування.

За даними підприємства, співробітники були екіпіровані за правилами техніки безпеки. Згідно з планом робіт, працівник, який загинув, не мав спускатися на глибину, однак намагався допомогти колегам піднятися на поверхню.

“Після випадку на Новодарницькому колекторі підприємство в терміновому порядку проводить додаткові інструктажі для співробітників департаментів каналізаційного та водопровідного господарств”, – повідомила прес-служба.

Next Post

У Києві затримали замкомандира підрозділу бойовиків «ЛНР»

Чт Жов 29 , 2020
Служба безпеки України викрила у Києві заступника командира одного з підрозділів бойовиків «ЛНР». Чоловік за підробними документами влаштувався працювати у приватну телекомунікаційну компанію. Про це повідомляє пресслужба СБУ. Слідчі виявили, що у 2014 році чоловік приєднався до так званої «народної міліції ЛНР», після чого ватажки бойовиків призначили його замкомандиром одного з  підрозділів. […]
СБУ

Можливо ви пропустили?