У Київській області зіткнулися вантажівка та легковик. Загинула 11-річна дитина

ДТП

Поліція Вишгородського району встановлює обставини ДТП, в якій загинула 11-річна дитина. 

У суботу 15 січня близько 17 години 45 хвилин зіштовхнулись вантажний автомобіль та легковик. На місце події виїхали працівники відділу реагування патрульної поліції.

За попередніми даними, 66-річний водій автомобіля Honda, який працює лікарем, робив виїзд на головну дорогу з котеджного містечка “Міжріччя”. Вантажний автомобіль МАЗ рухався з боку Вишгорода у напрямку села Хотянівка. Легковий автомобіль не віддав перевагу руху і зіткнувся з вантажівкою.

Внаслідок аварії водій легковика та його 11-річна донька отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні. Згодом дівчинка від травм померла. Мати дитини та 28-річний водій вантажівки не постраждали.

Next Post

Капітан з Києва привів вітрильну яхту до Антарктиди

Пн Січ 17 , 2022
Вимпел Київського міського крейсерського яхт-клубу з’явився на станції «Академік Вернадський» в Антарктиді. Його привіз український капітан Геннадій Старіков на вітрильній яхті Mon Coeur компанії Паганель. Про це повідомила журналістка та учасниця КМКК Олеся Ганжа. Геннадій Старіков є командором Київського крейсерського яхт-клубу, він став першим українським капітаном, який привів вітрильне судно на […]
Антрактида

Можливо ви пропустили?