У Києві 40 багатоквартирних будинків можуть залишитися без тепла через борги компанії “Водоканал-Сервіс”

У Києві близько 40 багатоквартирних будинків можуть залишитися без тепла через борги в 16 млн. грн, компанії “Водоканал-Сервіс”, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

“Ми маємо складну ситуацію, коли компанія посередник між кінцевим споживачем і теплопостачальною компанією не виконує своїх зобов’язань. Зараз борг компанії “Водоканал-Сервіс”- більше 16 млн грн.

З огляду на те, що “Київтеплоенерго” має забезпечувати 90% розрахунків за спожитий природний газ, тенденція утворення таких значних боргів неприйнятна виконавцем послуги, яким є “Водоканал-Сервіс”. Не проведено інформаційної роботи з людьми, не врегульовано питання боргу, а представники ОСББ і ЖБК не мають інформації про структуру цього боргу, що збільшується з кожним роком.

Сьогодні будь-яка компанія, яка взяла на себе зобов’язання перед клієнтами, повинна їх виконувати, а не створювати кризову ситуацію. Ми ініціювали зустріч з представниками компанії “Водоканал-Сервіс”, правліннями ОСББ і ЖБК та запропонували можливі в межах чинного законодавства варіанти виходу з цієї ситуації. Сподіваємося, наш алгоритм буде прийнятий, і ми знімемо ризик відсутності тепла”, – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Next Post

У Києві на два дні зупинять рух трамваїв: подробиці

Сб Лис 2 , 2019
2 і 3 листопада в Києві буде призупинено рух трамваїв №12, 16, 19. Це пов’язано з ремонтом колії на перетині вулиць Костянтинівської та Щекавицькій. Також в ці дні через посиленою фази капремонту шляху на ділянці від вулиці Генерала Потапова до бульвару Кольцова припинять курсувати трамваї № 1. Маршрут № 3 […]
Трамвай-Киев

Можливо ви пропустили?