Катастрофічне обміління Дніпра у Києві (ФОТО, ВІДЕО)

Kievinform.com. Дніпро у столиці катастрофічно змілів. Представників ЗМІ вивезли на катерах до середини Дніпра та показали низку новостворених островів.

Посередині Дніпра, можна стояти по щиколотку у воді. У столичній акваторії з’явилося 56 мілин, які незабаром можуть стати островами.

Спікери прес-конференції пояснили, що споживче ставлення до річки призвело до того, що земснаряди працюють не для блага річки та суспільства, прибираючи наноси, а тільки видобуваючи пісок на продаж.

У результаті між мостом Метро і мостом Патона, на середині річки, стало настільки мілко, що вже з води визирають «нові» острови.

У заході взяли участь народні депутати та депутати Київради, представники Мінекології, Державної екологічної інспекції України, експерти Національної екологічної Ради України, Асоціація рибалок України, ГО «Еко Громада», Водно-моторний Клуб «Видубецький», Михайло Ковальчук ГО Націонал-патріотичний рух України , Юрій Василець ГО Україна Воля Життя та Мотін Федор ВГР Лівий Берег.

Фоторепортаж:

Днепр-река

Днепр-река

Днепр-река

Днепр-река
Даже на глубине вода не смотря на холодную температуру все-равно цветет
Днепр-река
На заросших отмелях эхолот показал глубину в 50см

Днепр-река

Днепр-река
Почти до середины Днепра теперь можно дойти пешком
Днепр-река
На фарватере глубина не превышала 7 метров

Next Post

В Киеве установят 8000 видеокамер

Нд Жов 2 , 2016
Kievinform.com. На улицах Киева планируют установить 8000 камер видеонаблюдения. Об этом заявил мэр Киева Виталий Кличко в эфире телеканала Newsone, сообщает пресс-служба КГГА. “В связи с боевыми действиями на Востоке Украины большое количество незарегистрированного оружия находится на руках у граждан. Понимая, что криминогенная ситуация в Киеве изменилась не в лучшую […]
Камера наружного наблюдения

Можливо ви пропустили?