Голлівудський актор Денні Трехо приїде до Києва

У вересні відомий голлівудський актор Денні Трехо відвідає Київ. Він стане зірковим гостем фестивалю популярної культури Comic Con Ukraine 2019, який відбудеться 21-22 вересня на Арт-заводі «Платформа». Про це повідомляють організатори.

Денні Трехо здобув славу завдяки своєму амплуа «поганого хлопця» в таких фільмах як «Мачете», «Від заходу до світанку», «Відчайдушний», «Діти шпигунів», «Хижаки», «Повітряна В’язниця», «Інферно» та інших.

Обидва дні фестивалю Трехо буде виступати на головній сцені і проводити зустрічі з фанатами. Всі бажаючі зможуть поставити актору питання, а за окрему – взяти автограф і сфотографуватися з видатним «голлівудським лиходієм».

Про старт продажів квитків на автограф- і фотосесії з актором організатори Comic Con Ukraine обіцяють повідомити найближчим часом.

Next Post

З'явилися фото навчань ДСНС на Дніпрі у Києві

Пт Сер 16 , 2019
Сьогодні, 16 серпня, аварійно-рятувальні служби столиці проводять навчання на Дніпрі. Під час навчань учасники відпрацьовують організацію проведення пошуково-рятувальних робіт на річці Дніпро внаслідок зіткнення кораблів «Еней» та «Горовець», а також взаємодію усіх служб при ліквідації наслідків умовної надзвичайної ситуації на воді. Під час навчань буде задіяно як водну спецтехніку, так […]
ДСНС

Можливо ви пропустили?