На Київському водосховищі врятували рибалку, що опинився за сотні метрів від берега

рибалка

У Вишгородському районі Київської області рибалку віднесло на крижині далеко від берега. Подія сталася на Київському водосховищі, на допомогу чоловікові прийшли рятувальники.

Інформація про інцидент надійшла 8 січня о 19:35, інформує пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники з’ясували, що недалеко від села Козаровичі на Київському водосховищі на крижині знаходиться людина. Відстань до берега становила приблизно 300 метрів. О 21:34 чоловіка  було врятовано та доправлено до берега. Він не отримав жодних травм.

Чоловік 1976 року народження із двома своїми товаришами пішов на риболовлю, двоє залишались неподалік від берега, а інший відійшов на певну відстань і назад не міг самостійно повернутись через тонку кригу, тому товариші викликали рятувальників“, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві чоловік загинув під час пожежів, випригнувши з вікна

Next Post

Під Києвом збудують величезний індустріальний парк

Нд Січ 9 , 2022
На Житомирській трасі під Києвом розпочинають будівництво першої черги індустріального парку Е40. Про це повідомляє інвестиційна компанія Dragon Capital, яка одержала дозвіл на будівництво об’єкта. E40 Industrial Park розташується біля села Колонщина на 27 кілометрі Житомирської траси, яка є частиною європейської автодороги E40. Територія парку охоплюватиме площу 49 га та […]
Індустріальний парк Київ

Можливо ви пропустили?