Начальник відділу Нацгвардії влаштував ДТП з чотирма постраждалими – ДБР

У Бориспільському районі Київської області сталася ДТП за участю начальника одного з відділів Національної гвардії, постраждали четверо людей. Про це повідомляє у вівторок прес-служба Державного бюро розслідувань.

Попередньо встановлено, що військовослужбовець за кермом власного авто не впорався з керуванням і збив двох неповнолітніх пішоходів. Вони отримали тяжкі та середні травми. Крім того, після наїзду автомобіль зіткнувся з бетонною електроопорою та перекинувся. Опора впала на авто, внаслідок чого постраждали ще двоє пасажирів. Їх госпіталізували до лікарні.

Слідство перевіряє, чи не знаходився військовий в стані алкогольного сп’яніння, допитуються учасники ДТП та свідки. Процесуальне керівництво у провадження здійснює військова прокуратура.

Джерело 

Next Post

В Києві відсторонене все керівницвто Держгеокадастра

Вт Гру 10 , 2019
Керівники та їх заступники головних управлінь Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру в областях і Києві відсторонені від виконання посадових обов’язків для проведення перевірки. Про це повідомляє пресслужба відомства. Зокрема, перевірять дотримання закону при розпорядженні землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляді звернень щодо продовження […]

Можливо ви пропустили?