У Київтеплоенерго пояснили, чтому в рахунках виникають захмарні суми

Киянка отримала платіжку по опаленню за січень 2020 року на суму майже 53 тисячі гривень. Про це повідомила прес-служба КП “Київтеплоенерго” на сторінці в Facebook.

Співробітники підприємства підтвердили справжність квитанції і пояснили, що причиною такого величезного нарахування є відсутність лічильника в її чотирикімнатній квартирі.

“На жаль, це не фейк. Мешканка будинку дійсно отримала платіжку за опалення чотирикімнатної квартири на суму 52 932,18 гривень. Справа в тому, що в багатоповерховому будинку з 177 квартир на початку лютого тільки одна квартира залишалася без взятого на комерційний облік пристрої обліку теплоенергії “, – йдеться в повідомленні.

Через це, різниця, що утворюється між показаннями загальнобудинкового лічильника і сумарними показами всіх індивідуальних, нараховувалася жителям без індивідуального лічильника. Крім цього, в компанії відзначили, що хоч по платіжці все і правильно, це все ж суперечить логіці справедливих нарахувань.

Зазначалося, що причиною таких великих сум за опалення є недосконалість нормативної бази. Співробітники компанії підкреслили, що мають намір звернутися до уряду для врегулювання цього питання.

Джерело

Next Post

Голову «Київавтодора» Густєлєва призначили заступником голови КМДА

Вт Лют 25 , 2020
Олександра Густєлєва, який до цього часу очолював «Київавтодор», призначено заступником голови Київської міської державної адміністрації, повідомляє пресслужба КМДА. У листопаді 2019 Густєлєв подавався на посаду директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. А наприкінці грудня стало відомо, що очільник «Київавтодора» претендує на посаду заступника голови КМДА. Густєлєв у 2014 році обійняв посаду заступника гендиректора […]

Можливо ви пропустили?