У Києві знайшли мертвим голову Білоруського дому в Україні

Шишов

У Києві знайшли мертвим голову Білоруського дому в Україні  Віталія Шишова, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Києві. Шишов зник напередодні, а сьогодні його тіло виявили в парку неподалік від будинку.

«Громадянина Білорусі Віталія Шишова, який зник учора в Києві, знайшли повішеним сьогодні в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання», – йдеться в повідомленні.

На місці події знайшли мобільний телефон та особисті речі чоловіка, правоохоронці вилучили їх. Справа відкрили за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

«Поліція перевірятиме всі версії, в тому числі версію вбивства, замасковану під суїцид», – наголошується в повідомленні.

Повна картина подій буде встановлена ​​після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи «Безпечне місто», проведення експертиз і слідчих експериментів.

Поліція Києва звертається до всіх, хто знав Віталія Шишова, з проханням надати інформацію про останні тижні його життя, психоемоційному стані, можливі загрози та інше. Повідомити інформацію можна за телефонами 098 734 06 46, 097 963 44 74 або 102.

 

Next Post

КМДА: «Квітам України» надали статус «об’єкту культурної спадщини»

Вт Сер 3 , 2021
Навчально-методичний павільйон «Квіти України» отримав статус щойно виявленого об’єкту культурної спадщини, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Прокопів. «Своїм наказом Департамент охорони культурної спадщини вніс будівлю «Квіти України» до Переліку об’єктів культурної спадщини Києва», – сказав він. За словами Прокопіва, копія цього наказу була також направлена до Міністерства культури й інформаційної політики […]
Квіти України

Можливо ви пропустили?