Голову «Київавтодора» Густєлєва призначили заступником голови КМДА

Олександра Густєлєва, який до цього часу очолював «Київавтодор», призначено заступником голови Київської міської державної адміністрації, повідомляє пресслужба КМДА.

У листопаді 2019 Густєлєв подавався на посаду директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. А наприкінці грудня стало відомо, що очільник «Київавтодора» претендує на посаду заступника голови КМДА.

Густєлєв у 2014 році обійняв посаду заступника гендиректора «Київавтодора», а з 2015 року очолив комунальну корпорацію. За його керівництва «Київавтодор» став фігурантом кількох журналістських антикорупційних розслідувань.

У червні 2019 року прокуратура відкрила кримінальне провадження проти службовців «Київавтодору» через відмивання коштів на 320 мільйонів гривень. У жовтні 2019 року було відкрито ще одне кримінальне провадження – «Київавтодор» підозрюють у розкраданні коштів на капітальні ремонти мостів.

Next Post

Куди передадуть 96 тварин з київського цирку

Вт Лют 25 , 2020
Серед закладів, які можуть прийняти на утримання тварин Національного цирку України, кілька зоологічних парків та реабілітаційні центри. Як повідомили в Міністерстві культури, молоді та спорту України у відповіді на запит УНН, до переліку увійшли три зоологічних парку (Київський, Харківський і Луцький), «Фельдман Еко-Парк», парк природи «Беремицьке» і реабілітаційні центри Міжнародного […]

Можливо ви пропустили?