У Київській області пройдуть антитерористичні навчання: у людей можуть перевіряти документи

СБУ

У Київській області пройдуть антитерористичні навчання, в зв’язку з чим людей просять мати із собою документи, зберігати спокій і бути готовими до обмежень руху транспорту.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління СБУ в Києві та Київській області.

Тактико-спеціальні навчання пройдуть з 14 до 16 вересня в Білоцерківському та Обухівському районах. Силовики відпрацьовуватимуть протидію диверсійним проявам на військових об’єктах.

В СБУ попереджають, що під час навчань можливе тимчасове обмеження руху транспорту і пішоходів. Також заразом можуть перевіряти документи, що засвідчують особу, тому СБУ просить громадян мати їх із собою.

У навчаннях візьмуть участь підрозділи СБУ, Нацгвардії, Нацполіції, Військової служби правопорядку, Держслужби спецзв’язку і захисту інформації, Державної служби з надзвичайних ситуацій, командування військової частини, представники органів влади та управління Київської області.

СБУ закликає громадян бути пильними, зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей. Також СБУ просить телефонувати за гарячою лінією 044 253 06 71 або за номером 102 у разі виявлення підозрілих предметів або засобів ураження, а також у випадку отримання інформації про диверсійну терористичну діяльність.

 

Next Post

У Дарницькому районі жінку згвалтували у ліфті

Вт Вер 14 , 2021
Столичні правоохоронці затримали 30-річного уродженця Луганщини, який зґвалтував жінку в ліфті у будинку на проспекті Петра Григоренка у Дарницькому районі. Суд обрав злочинцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку вже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає […]
злочинець

Можливо ви пропустили?