Бульвар Лесі Українки відремонтують за 14 млн грн

Ремонтні роботи мають бути проведені до кінця 2019 року

Комунальна корпорація «Київавтодор» уклала договір з ТОВ «Бітунова Україна» на проведення поточного ремонту бульвару Лесі Українки.

Вартість угоди склала 14,15 млн гривень.

Згідно з угодою, до кінця 2019 року підрядник повинен виконати ямковий ремонт, а на деяких ділянках дороги зняти старе покриття і влаштувати нове. Також йому необхідно буде відремонтувати зливоприймачі та оглядові колодязі, покрити дорогу спеціальною емульсійно-мінеральною сумішшю і нанести дорожню розмітку.

При цьому підрядник повинен гарантувати якість люків і чавунних зливоприймальних решіток протягом 10 років, опорних бетонних плит під люки – протягом 10 років, тонкошарового покриття – протягом 3 років і дорожньої розмітки – одного року.

Джерело

Next Post

В Києві відбудеться URBAN NOSTALGIC EXPERIENCE - фестиваль присвячений Сінному ринку.

Пт Сер 23 , 2019
В стлиці пройде фестиваль присвячений Сінному ринку URBAN NOSTALGIC EXPERIENCE. За словами організаторів: “Ми дізналися купу цікавих історій та спогадів очевидців і впевнилися, що Сінний ринок – то був не просто базар! Незабутній колорит Сєнки надихнув нас на створення вінтажного фестивалю ?? І ми хочемо нагадати про Київ нашого дитинства […]

Можливо ви пропустили?