В Києві внаслідок ДТП загинув відомий ді-джей

Стало відомо, коли попрощаються з загиблим в Києві діджеєм Олександром Лісогором під псевдонімом Gabber, який помер внаслідок аварії.

Про це повідомляє подруга діджея Юлія Кіндеєва в Facebook.

“Перелом всіх ребер, таза, забій серця, кров у легенях … серце просто не витримало і він помер на операційному столі”, – розповіла вона.

Також подруга зазначила, що прощання з Сашею відбудеться в п’ятницю, 2 серпня, за адресою вулиця Оранжерейна, 9. Похорони будуть на батьківщині у Gabber: Черкаська область, Звенигородка (близько 200 км від Києва).

Кіндеєва написала, що похорони швидше за все будуть в суботу, 3 серпня. Однак детальну інформацію вона уточнить пізніше.

Блогер Олександр Барабошко нагадав, що Олександр Лісогор загинув в аварії на своєму мотоциклі 1 серпня. На проспекті Перемоги, в районі станції метро “Святошин” його “підрізав” автомобіль.

“Сашко був з нами починаючи з перших вечірок. Людина посмішка. Постійно віддавав енергію. Багато справжніх панків, рокенрольщиків йдуть з життя рано. Сашко був саме таким – максимально справжнім. Ще вчора (31 липня – ред.) він розповідав друзям про мотоцикл, плани, а сьогодні його з нами вже немає. Життя не справедливе “, – написав Барабошко.

Next Post

На Печерську руйнують старовинний будинок

Пт Сер 2 , 2019
Вже третій день руйнують найстаріший будинок на Кловському узвозі. Одноповерхова споруда за № 19, зведена у садибі, що у 1913 році належала військово-інженерному відомству. За архітектурними ознаками будинок зведено у першій половині 1910-их рр.  Характерні деталі модернізованого неокласицизму якісно відрізнють (на жаль ще кілька днів) споруду від іншої забудови Кловського […]

Можливо ви пропустили?