Починається дворічний ремонт шляхопроводу на проспекті Комарова: трамваї не ходитимуть

Як повідомив «Київавтодор», з  00.00 годин 22 червня розпочинається капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошино (біля платформи «Борщагівка»). Рух буде обмежено.

У «Київавтодорі»  роз’яснили, що цю споруду визнано аварійно-небезпечною. Дотепер технічний стан підтримувався протиаварійними заходами, – повідомляє Вечірній Київ

Першим етапом робіт буде ремонт трамвайного полотна, тротуарів та проїзної частини у напрямку центру міста, який планується завершити до кінця поточного року.

Ремонт трамвайного  полотна – це першочергова задача, аби якнайшвидше відновити рух трамваїв.

З початком нового дорожньо-будівельного сезону 2020 року розпочнеться  другий етап робіт – ремонт проїзної частини і тротуарів у напрямку Кільцевої дороги.

Після виконання капітального ремонту шляхопровід, котрий востаннє капітально ремонтувався в 1965 році, отримає друге життя і забезпечуватиме сучасні потреби.

Next Post

Представлені чотири варіанти об'їзної дороги навколо Борисполя

Чт Чер 13 , 2019
В «Укравтодорі» почали розглядати оптимальний варіант з будівництва нової об’їзної дороги навколо Борисполя. Держагентство вибирає між чотирма можливостями – між двома південними і двома північними шляхами. Найкоротший з них – 18 км, а найдовший – 26 км, повідомляє держагентство на своїй сторінці в Facebook. Після того, як «Укравтодор», з огляду […]
Ремонт улиц Киева

Можливо ви пропустили?