Китайський коронавірус не поширюється через посилки, – «Укрпошта»

Всесвітня організація охорони здоров’я поки не вводить ніяких заборон на міжнародну торгівлю і переміщення товарів через спалах коронавируса в Китаї.

Український поштовий оператор «Укрпошта» повідомив, що немає ніяких доказів поширення китайського коронавируса через посилки. Про це написала прес-служба компанії.

«” Укрпошта “стежить за ситуацією і знаходиться на постійному зв’язку з Міністерством охорони здоров’я України та нашими партнерами в Китаї. Просимо довіряти тільки з офіційними джерелами і не поширювати неправдиву інформацію. Особливо ту, де зазначається, що посилки кашляють і чхають », – повідомили в компанії.

Поштовий оператор зазначив, що Всесвітня організація охорони здоров’я поки не вводить ніяких заборон на переміщення товарів і міжнародну торгівлю з Китаєм у зв’язку з поширенням коронавируса.

Next Post

Зелені картки метро перестануть поповнювати, жетони вийдуть з обігу

Вт Січ 28 , 2020
У Києві з 1 квітня зміниться вартість проїзних квитків. Про це свідчить проєкт розпорядження “Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху”. Тариф на одну поїздку на автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері, метрополітені, міській електричці залишиться колишнім – 8 гривень. При […]
Метро-Киев

Можливо ви пропустили?