В аеропорту Борисполя в Україну не пустили 35 ізраїльських туристів

В аеропорту Борисполя не пустили в Україну 35 ізраїльських туристів, їх екскурсовода депортують.

У вівторок, 19 лютого, близько 35 ізраїльтян, які прибули до Києва ранковим рейсом компанії “Ель-Аль” не пройшли паспортний контроль в аеропорту Бориспіль. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці користувача Edward Doks.

Серед тих, кого не допустили в Україну, виявився і Йохай Даган – гід, що супроводжував групу релігійних ізраїльтян, які приїхали поклонитися могилам єврейських праведників.

“Екскурсовод з грошима на харчування та готелі депортують в Ізраїль! А також ще 16 ізраїльтян. Понад 35 пасажирів утримували більше 4 годин.

Ізраїльтяни масово здають квитки. Кому знадобилося вбивати туризм в Україні напередодні сезону ??? “- йдеться в повідомленні.

2 thoughts on “В аеропорту Борисполя в Україну не пустили 35 ізраїльських туристів

  1. Ізраїльтяни вважали, напевно, що Україна це “прохідний двір”?! Коли летиш в Ізраїль, ще у Борисполі їх представники починають тебе “пресувати”, допитувати чого і до кого ти летиш, за які кошти і т.п. і т.д. Причому це триває не 10 хвилин, а 40-60… Те саме і в Тел-Авіві, дуже конкретно перевіряють та опитують про все. Часу це займає теж чимало. Але мовчки підкоряєшся, бо розумієш, що в Ізраїлі є перманентний військовий конфлікт із арабами…А ізраїльтянам в Україні давай “зелене світло”, бо вони туристи!

    1. Українців відсилають пачками, через грати. Тримають часом по 5 днів. А тут подумаєш, не пустили раптом кілька осіб. Україна давно повинна була б в цьому питанні розібратись на вищому рівні. . Таке постійне приниження українських паломників недопустимо.

Comments are closed.

Next Post

У Києві покажуть літографії Далі, Малевича та Пікассо

Ср Лют 20 , 2019
В аукціонному домі «Золотое сечение» виставлять літографії Сальвадора Далі, Казимира Малевича, Василя Кандинського, Марка Шагала, Пабло Пікассо, Едгара Деґа та інших художників. Про це пише The Village. Зокрема, можна буде побачити літографію Казимира Малевича «Селянин у полі», диптих Сальвадора Далі «Сон Венери», ксилографію Василя Кандинського «Абстрактна композиція», літографію Марка Шагала […]

Можливо ви пропустили?