У Дарницькому районі чоловік викинув з вікна 5 новонароджених цуценят

цуценята

Біля житлового будинку перехожі знайшли 5 мертвих цуценят. Усіх їх з вікна викинув один з жильців.

За словами місцевої мешканки Олени, яка знайшла трупи тварин, вона від шоку навіть одразу не викликала поліцію.

“Я в житті не бачила такої жорстокості. Розплакалася, у деяких цуценят була кров на мордочці. Нібито їх просто з вікна викидали на вулицю”, – розповіла Олена. Наразі біля будинку лежить лише одне цуценята, інших вже прибрали.

За словами Олени, вона не з цього будинку, проте підозрює, хто міг це зробити. У будинку мешкає чоловік, який постійно вживає алкоголь, а в нього є нестерилізована собака.

Чоловік у скоєнному зізнався, у нього дійсно народила собак, а він щенят викинув у вікно, бо вони йому не треба. На питання про гуманність власних дій – мовчить. За словами Олександра Михайловича, його собака народжує постійно. Проте він проти стерилізації.

Олена викликала поліції, але після приїзду правоохоронців, власник собаки заперечив, що викидав цуценят на вулицю. Жінка написала заяву. У разі, якщо доведуть причетність чоловіка до злочину, йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

За словами, головного ветлікар Києва Наталії Мазур, цуценятам, яких викинули, не більше 5 днів.

Джерело: програма “Вікна-Новини”.

 

Next Post

Київ піднявся у рейтингу «розумних» міст

Чт Гру 30 , 2021
У світовому рейтингу розумних міст світу Smart City Index цьогоріч Київ посів 82 місце. Минулого року українська столиця займала 98 сходинку. Про це йдеться у звіті організації за 2021 рік. У рейтингу оцінюють міста за ефективність використання технологій, які посилюють комфорт та зменшують недоліки урбанізації для своїх громадян. Серед онлайн-сервісів Києва […]

Можливо ви пропустили?