З’явилися нові правила для аптек і продуктових магазинів Києва

У Києві з 25 березня в аптеках і продуктових магазинах повинно бути не більше 1 людини на 10 квадратних метрів.

Про це йдеться в протоколі № 16 Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА «Про запобігання поширенню гострих респіраторних хвороби COVID-19, викликаної короновірусом SARS-CoV-2, і введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва», інформує enovosty.com/news.

Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), керівникам мережі продуктових магазинів і аптек забезпечити наявність споживачів в торговому приміщенні в кількості 1 людина на 10 м2 і забезпечити заходи по дотриманню санітарних норм ».

Крім того, представникам поліції доручено «забезпечити присутність працівників у кількості не менше двох осіб в кожній одиниці наземного громадського транспорту, який буде рухатися по окремо визначеними маршрутами і перевірку наявності спеціального квитка, посвідчення особи і засобів індивідуального захисту».

Міському громадському формуванню з охорони і правопорядку державного кордону «Муніципальна варта» доручено забезпечити присутність працівників у кількості не менше однієї особи в кожній одиниці наземного громадського транспорту, який буде рухатися по окремо визначеними маршрутами і перевірку наявності спеціального квитка, посвідчення особи і засобів індивідуального захисту.

Джерело

Next Post

Где лучшие всего играть на игровых автоматах?

Нд Бер 22 , 2020
Игровые автоматы онлайн это возможность отлично развлечься, не выходя из дому. Что бы играть на игровых автоматах нужно всего лишь желание и выход в интернет.  В чем секрет популярности интернет-казино? В том, что игровые автоматы онлайн доступны каждому.  Вдобавок можно получить бездепозитный бонус, принять участие в программе лояльности и выиграть […]

Можливо ви пропустили?