Заняття з мінної безпеки для учнів і педагогів закладів освіти Київщини

Другий рік поспіль Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні у партнерстві з Київською обласною державною (військовою) адміністрацією організовують заняття з мінної безпеки для учнів і педагогів закладів освіти Київщини.

Уроки проводять фахівці ГО “Ліга офіцерів”, які пройшли курс підготовки у Центрі протимінної діяльності Державної служби спеціального транспорту Міністерства оборони України.

Важливо, що заняття проходять з акцентом на практичне засвоєння учнями алгоритму дій, які допоможуть правильно зорієнтуватися у разі зустрічі з мінною загрозою. Такі інформаційно-практичні лекції корисні, як для жителів деокупованих територій, так і тих, хто проживає на віддалених територіях від зони бойових дій, але періодично потрапляють під ракетні обстріли російськими окупантами. Загроза забруднення вибухонбезпечними предметами може зустрічатися будь де.

Станом на середину березня 2024 року за підтримки американської сторони такі заняття вже пройшли у 140 закладах освіти, якими охоплено до навчання правилам мінної безпеки понад 20 000 учнів різних вікових категорій.
Слід зазначити, що до кінця 2023/2024 навчального року Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні планує охопити заняттями з мінної безпеки 160 навчальних закладів середньої освіти Київщини.

Державна спеціальна служба транспорту

Фонд сприяння демократії Посольства США Фонд сприяння демократії Посольства США Фонд сприяння демократії Посольства США Фонд сприяння демократії Посольства США Фонд сприяння демократії Посольства США Фонд сприяння демократії Посольства США Фонд сприяння демократії Посольства США Фонд сприяння демократії Посольства США Фонд сприяння демократії Посольства США

Next Post

Підключення смартфона до старого телевізора: Інструкція та Рекомендації

Пт Бер 15 , 2024
Можливості підключення У сучасному світі технологій, коли смартфони стають все більш функціональними і здатними замінити багато традиційних пристроїв, часто виникає потреба вивести зображення або відео на більший екран, наприклад, на телевізор. Це може бути актуально, наприклад, для перегляду фотографій, відео або навіть для геймінгу. Особливо це стає в нагоді, коли […]
Підключення смартфона

Можливо ви пропустили?