Посади, на яких можна працювати з дому: як шукати?

Дистанційна робота існувала з самого початку розвитку комп’ютерної техніки та мережі інтернет. В останні ж два роки ця тенденція стала розвиватися тільки швидше, використовуючи весь технічний арсенал можливостей для роботи з дому.

Робота

Головні принципи пошуку роботи

В першу чергу необхідно визначитися з напрямком. Наприклад, що особисто ви можете робити? Вести документацію, працювати з бухгалтерською базою або ж вести соціальні мережі від імені конкретного бренду. Взагалі досить перспективна віддалена робота Біла Церква пропонує, наприклад, близько 30 вакансій у різних напрямках.

Після визначення самих обов’язків можна переходити безпосередньо до пошуку можливих вакансій. Для цього скористайтеся оголошеннями сервісу, OLX Робота. Можна зрозуміти, що хочуть роботодавці і що приблизно вони пропонують.

Після вивчення перспектив і можливостей вже можна оцінювати власні сили. Наступним етапом стає написання резюме.

Популярні вакансії

Серед перспективних і доступних вакансій в Білій Церкві та найближчих містах віддалено можна працювати в наступних напрямках:

  • соціальні мережі — тут потрібні співробітники для маркетингової кампанії, копірайтингу, створення сторіз;
  • бухгалтерія — іноді компанії дозволяють бухгалтерам і помічникам працювати з дому;
  • офісні менеджери — деяку документацію можна вести з власної квартири.

В принципі останні кілька років достатнім чином розвинули ці напрямки, тому багато керівників компаній можуть забезпечить віддалену зайнятість.

Що оцінюють роботодавці?

Під час співбесіди роботодавці повинні оцінювати технічну і мотиваційну підготовку співробітника. Наприклад, вивчають рівень самомотивації та орієнтації на розвиток особистого зростання. Також можуть оцінювати емоційний інтелект для потенційного спілкування з колегами та клієнтами.

Деякі питання при цьому можуть бути неоднозначними. На співбесіді можуть уточнювати інформацію про ступінь рефлексії. Якщо ви дійсно готові до віддаленої роботи, то відповідайте на всі питання чесно.

Next Post

У Києві затримали чоловіка, який шість днів переховувався в підвалах: його підозрюють у вбивстві

Вт Вер 28 , 2021
Правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві жінки на дитячому майданчику у Святошинському районі Києва Про це повідомили в поліції Києва. Відзначається, що в ході слідчих дій поліцейські опитали десятки громадян, які могли стати свідками злочину, а також переглянули відео з камер спостереження. Підозрюваним виявився житель 43-річний житель Хмельницької області […]
Поліція, дівчинка

Можливо ви пропустили?